Kval dig fra $5,50

Kunne du godt tænke dig at blive danmarksmester i online poker? Kval dig nu! Vores satellitter afholdes hver aften kl. 19.30 og 20.00, hvor buy-in varierer fra $5,50 - $7,50. Selve Online DM spilles fra den 4. - 8. april, hvor der skal dystes i alle mulige forskellige pokerdiscipliner. Vinder du et Online DM-event, inviteres du til Tournament of Champions, der er en online turnering med en pokerrejse til Las Vegas på højkant.

Kom med til Easter Tour

Kribler det i fingrene for at komme ud at spille live poker? Så skal du prøve at kvalificere dig til Easter Tour på Casino Munkebjerg! Vores online satellitter til Easter Tour spilles kl. 20:15 hver fredag, lørdag og søndag fra den 1. til den 24. marts. Vi garanterer ét sæde á 1.700 kr. i alle satellitter og buy-in er $25.

250 kr. i præmiepuljen - spilles kl. 19:30

Hver eneste aften afholder vi en gratis pokerturnering kl. 19.30. Der er en garanteret præmiepulje på 250 kr. i vores gratis pokerturneringer, og det er kun spillere med en Danske Spil konto, der kan deltage.

Få 55 spillekroner

Velkomsttilbud: Indtast bonuskode: GRATIS55 • Kan max. bruges én gang per kunde • Der skal optjenes 5 pokerpoint inden for 60 dage efter aktivering før bonus kan udbetales • Der optjenes pokerpoint ved at spille alle pokervarianter om penge • Alle gevinster kan til en hver tid udbetales.

Prøv Spins Overdrive

Sit & go med tre spillere fra start. Buy-in fra $0,25 - $100. Præmiepuljen varierer - vind op til $1 million. Størrelsen af din start stack varierer også afhængigt af hvor stor præmiepuljen er - jo større præmiepulje jo større start stack. 

Bliv en lidt skarpere pokerspiller

En verden af spændende indhold om poker. Der dykkes ned i alt fra strategier og analyser af hænder til indsigt i pokerspilleres verden, samt tips til det mentale spil for at tage dit spil til det næste niveau.

Analyser dit spil og bliv en bedre pokerspiller

Med My Game kan du dykke ned i din spillehistorik, så du kan få en større indsigt i, hvad du gør godt, og hvor du kan blive bedre. My Game er altså det oplagte analyseværktøj til at skrue på de mange forskellige elementer i dit spil. Prøv det og måske kan du blive en endnu bedre pokerspiller.